torstai 24. joulukuuta 2009

Tilaa varmasti Suomen suomalainen aito punanuttu, puuhkalakki, savuton ja raitis Joulupukki jouluaatoksi tamperelaisittan murtaen tai ihan vaan selkosuomella lasten riemuksi joulua jollottamaan luoksenne?

JOULUPUKKI JOULUPUKKI PUUHKALAKKI VALKOPARTA PUNATAKKI KÄY LUOKSENNE


Tilaa varmasti Suomen suomalainen aito punanuttu, puuhkalakki, savuton ja raitis Joulupukki jouluaatoksi tamperelaisittan murtaen tai ihan vaan selkosuomella lasten riemuksi joulua jollottamaan luoksenne?
Joulua odottavat jouluisat asiakkaamme, tässä tilausohjeet Suomen savuttoman ja raittiin joulupukkipalvelun joulupukin tilaamiseen jouluaatoksi 24.12.
Suomen tamperelaisjuurinen joulupukkipalvelu on suosittu  kosmopoliittinen Suomen suurisydämisin joulupukkipalvelu missä palvelu pelaa suomeksi, ruotsiksi, saksaksi, englanniksi. Kaikki pukkimme ovat suomalaisia

Jouluaattona joulupukkimme vierailevat kodeissa viipyen paikalla yleensä 10-15 minuuttia, jututtavat vähän lapsia ja perheenjäseniä sekä aloittelevat lahjojen jakamista. Joulupukillemme yleensä lauletaan, mutta kaikki joulupukkimme eivät ole itse laulutaitoisia. Joulupukkimme pukeutuvat  oheisen kuvan tapaisesti joulupukinasuihin. 

Järjestämme joulupukeillemme joulupukkikoulutusiltoja eri paikoissa sovitusti 

Hinta: Suomen suomalaisen joulupukkipalvelumme joulupukkivierailun käteishinta jouluaattona on kellonajasta ja paikasta riippuen 85 -200 euroa käteisellä.

Tutustu ennen tilausta tilausehtoihin, mitkä ovat selkosuomea kaikille ajatteleville

Paras joululahja, jonka voit lapsellesi ostaa, on savuttoman, raittiin, sekä sopivan hassun Joulupukin vierailu, joka toimii käteisellä niin ei tarvitse muistella tammikuussa että Joulupukki on vielä maksamatta.


Otamme joulupukkitilaustiedusteluita sähköpostivarmenteen kera jouluaatoksi 24.12. aikavälillä

21.11.-19.12. puhelimitse tilanteen mukaan arkisin ma-pe klo 10:00-17:30 mitä pukki kerkiää muilta hommiltaan, joten varmin tapa sähköpostitiedustelu ja perään soitto jollei vrk:n sisään tule vastausta e-mailitse.


Jouluaattopukkien alustavasti vapaat suuntaa antavat aikahaarukat 24.12 palvelemme toki ennnen aattoa ja joulupäivänäkin


               n. 10:00-12:00   n. 12:00-14:00   n. 14:00-16:00   n. 16:00-18:00   18:00-20:00 
Tampere      vapaa                vapaa                     vapaa                  vapaa                    vapaa     
Pirkkala       vapaa                vapaa                     vapaa                  vapaa                    vapaa
Lempäälä     vapaa                vapaa                     vapaa                  vapaa                     vapaa
Nokia          vapaa                vapaa                      vapaa                vapaa                     vapaa
Ylöjärvi
Katsotaan myöhemmin saadaanko tänne lisää apupukkipaikkakuntia


Viimeinen varaustilannepäivitys jouluaaton  osalta on tehty 23.12

Huom: jouluaatoksi kaikki joulupukin meiltä tilaavat asiakkaat hyväksyvät Suomen savuttoman ja raittiin Joulupukkipalvelumme tilausehdot.

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa ennen jouluaattoa, jolloin hän maksaa ainoastaan tilauksen peruutusmaksun 40 euroa, joka laskutetaan joulun jälkeen.

Jouluaattona Suomen suomalainen joulupukkipalvelumme  tarjoaa palvelua ainoastaan suomen kielellä, mutta erityissopimuksesta muillakin eurooppalaisilla kielillä hapuillen onnistuu ;) ( englanti, saksa, ranska, ruotsi)

Olemme ymmärtäväisiä: 

Asiakkaalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä, sillä tunnetusti tekeville sattuu. Emme haaskaa aikaa turhaan byrokratiaan mikä tuntuu olevan olennaista liian monille. Siksi maksu pukkipaketin luovutuksen yhteydessä. Näin säilyy remburssiperiaatteella luottamus molemmin puolin.

Meille toisaalta kelpaa vain ja ainoastaan käteinen tasarahana tai pyöristettynä ylöspäin, millä säästämme molemminpuolisen vaivan ja vaivautuneisuuden.

Otamme tilauksen yhteydessä ajanvarauksen kahden tunnin aikajaksoon, esimerkiksi klo 17:00-19:00 aikahaarukkaan. 20.-23.12. teemme ja viimeistelemme kaikkien tilausten tultua reitit ja aikataulut joulupukeillemme. Sitä mukaa kun reitit ja aikataulut valmistuvat, ilmoitamme asiakkaille 20.-23.12. sähköpostitse joulupukin tarkemman tuloajan, esim. klo 15:40 sekä joulupukin puhelinnumeron.

Tilauksen yhteydessä asiakas voi antaa asiakaspalvelijalle sähköpostilla jouluaattona läsnäolevien lasten etunimet ja iät sekä mahdollisesti tietoa heidän harrastuksistaan, lahjatoiveistaan tai muista keskustelunaiheista joulupukin kanssa. Osa joulupukeistamme saattaa hyödyntää annettuja tietoja jouluaattovierailun aikana keskustelussa lasten kanssa.
Ko. tiedot ovat pukilla reittikarttansa oheistietona.


Jouluaattona pukkipalvelumme on tavoitettavissa noin klo 10:00 alkaen vain tilattuihin paikkoihin. Vaikka asiakkaamme saavat tekstiviestitse joulupukkinsa kännykän numeron, pyydämme asiakkaitamme olemaan yhteydessä jouluaattona ensisijaisesti sähköpostilla saamanne pukkinumeroon. Joulupukkimme ovat jouluaattona heikosti tavoitettavissa.

Pyrimme ilmoittamaan asiakkaillemme mahdollisista yli puolen tunnin mittaisista aikatauluviiveistä, mikäli sellaisia jouluaattona pääsee syntymään.

Mikäli force majour syin aikatauluongelmia tulee, asiakkaalla on oikeus peruuttaa yli tunnin myöhässä tuleva joulupukin vierailu ilman peruutusmaksua.

Jouluaaton joulupukkipalvelun hinnoittelu paikkakunnasta ja ajankohdasta riippuen. 
Tarkista sähköpostitse e-mail: joulupukkipalvelua@gmail.com

Suomen tamperelainen joulupukkipalvelu ei enää tarjoa hätäjoulupukkipalvelua, vaan viimeinen tilauspäivä joskin heikohko mahdollisuus jouluaatolle on 23.12.

Vanhojen ja uusien asiakkaiden tilaukset pääsääntöisesti sähköpostitse, sillä pukilla on joulun alusviikot kädet täynnä lahjojen tekoa ja porojen huoltoa

Suosittelemme aina ensisijassa ottamaan yhteyttä ensin sähköpostitse joulupukkipalvelua@gmail.com, niin voimme tarkistaa heti reittikarttaa ja vastata mahdollisesti puhelimessa heti suoraan, mikäli kysytte puhelimessa tarkennuksia muutaman tunnin päästä esim illasta 21-21:30 välillä

Sähköpostitse tehtävät tilaukset on tehtävä myöskin 19.12.2012 klo 17:30 mennessä. Tilaukset vahvistetaan sähköpostitse yleensä 3 arkipäivän sisällä.


Sähköpostitse tehtävässä tilauksessa tilaajan on ensiksi varmistettava, että hänen valitsemassaan kahden tunnin aikahaarukassa on vapaata tilaa, kun tilaus tehdään.

Aikahaarukoiden varaustilanteen voi tarkistaa tältä sivulta ylhäältä.

Varaustilanne on lähes reaaliaikainen ja tietoja päivitetään vähintään kerran vuorokaudessa. Sähköpostitse tehtävässä tilauksessa on oltava seuraavat tiedot:

- Tilaajan nimi
- Joulupukin käyntiosoite
- Vain yhteisöille: Laskutusosoite laskulle, jos eri
- Varausaikamoduli (kahden tunnin aikahaarukka). Huom: Tarkalle kellonajalle tehtyä tilausta ei hyväksytä. Tilaus tehdään 2 tunnin aikamoduliin.
- Puhelinnumero (jonne myös joulupukki soittaa saapuessaan jouluaattona)
- Lasten etunimet ja iät. Lasten harrastuksia tms. taustatietoa
- Mistä joulupukki löytää joululahjat (esim. ulko-oven takaa tai verannalta).
- Muuta tietoa joulupukille esim. pysäköinnistä. Jos omakotitalo tai paritalo tai rivitalo niin minkä värinen, puu- vai tiilitalo yms.

- Tilausehtojen hyväksyminen  = "Hyväksyn Suomen Tampereen joulupukkipalvelun tilausehdot".

Savuton ja raitis joulupukkipalvelu luo lasten kilttien---------------------------------------------------------

http://joulupukkitilauksia.blogspot.fi/

 ---------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti